duminică, 1 septembrie 2013In Romania, oamenii platesc deseori mai mult decat face. Cand vine vorba de asigurari, fie ca sunt asigurari RCA, CASCO, asigurari de locuinta sau asigurari medicale, pe site-ul nostru poti vedea exact care sunt tarifele si conditiile reale si poti alege in cunostinta de cauza. Zilnic, cautam cele mai bune oferte de asigurare de la societatile de asigurari care conteaza. 
Noi suntem echipa RCA Ieftin.
Suntem alaturi de tine inca din 2006, iar in prezent, compania Pintilie Broker de Asigurare (PBA) este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de asigurari online din Romania.
PBA reprezinta o echipa de oameni tineri, care considera ca cel mai important este ca fiecare client in parte sa plece multumit de la noi si apoi sa se intoarca, convins ca aici gaseste servicii de calitate si un personal amabil si profesionist.
La noi gasesti cele mai bune tarife la polita RCA*, pentru ca stim sa ne punem in locul tau. Si noi suntem clientii altora si nu vrem sa cheltuim mai mult decat este cazul. Iti garantam ca vei fi multumit de pret, fie ca vrei sa te asiguri pe 6 luni sau pe un an.

Asigurari de locuinta

Asigurarile de locuinta sunt de doua tipuri: asigurarea de locuinta obligatorie si asigurarea de locuinta facultativa. In prezent este nevoie de un singur tip din acestea doua: fie inchei asigurarea obligatorie, fie pe cea facultativa.

Asigurarea de locuinta obligatorie poate fi incheiata pentru sume modice, de 20 de euro pe an pentru locuintele de tip A (realizate din materiale conventionale) si 10 euro pe an pentru cele de tip B (din materiale neconventionale), suma minima asigurata fiind de 20.000 de euro in primul caz si 10.000 de euro in al doilea caz. Insa pentru aceste sume de bani, asigurarea de locuinta obligatorie acopera doar 3 riscuri: cutremure, inundatii (din cauze naturale) si alunecari de teren.

Daca iti doresti o protectie completa pentru locuinta ta, atunci ai la indemana posibilitatea de a incheia o asigurare de locuinta facultativa, care iti va acoperi o gama mult mai larga de riscuri. Pe langa cele trei de baza, se mai adauga: incendiul, asigurarea bunurilor din interior, raspunderea civila pentru terti, avarii accidentale la centralele termice, trasnet, explozie, furt, caderi accidentale de corpuri, lovirea locuintei de catre vehicule, fenomene atmosferice extreme, avalansa, greutatea stratului de zapada sau de gheata, avarii accidentale cauzate de apa din conducta, vandalism, evenimente socio-politice, boom sonic, distrugeri provocate de animale, fenomene electrice, la care se poate adauga si asistenta in caz de dauna.

Multe persoane aleg sa isi incheie o asigurare de locuinta facultativa, in conditiile in care au parte de mai multe beneficii, care le asigura un plus de siguranta pe care nu il pot avea doar cu o asigurare de locuinta obligatorie. Intr-adevar, pretul unei polite facultative pentru locuinta poate depasi prima anuala de 20 de euro, insa paleta de riscuri acoperita este mult mai mare, aspect care reprezinta un plus de siguranta pentru locuinta, dar si pentru tine si familia ta.

In functie de asigurator sau de produsul ales, polita poate avea si fransize pe fiecare eveniment (in general este o fransiza de 2% din valoarea unei daune pentru riscurile de dezastre naturale).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu